Saturday, November 24, 2007

Thanksgiving and Vegas:D

Hei alle sammen:D

Ja, nå er straks thanksgiving break over, og det er trist! Skulle ønske jeg hadde fri i tre uker til!

På onsdag feiret jeg thanksgiving med familien til vertsmoren min, og det var utrolig koselig. Jeg fikk endelig smake den berømte thanksgiving middagen, og det var utrolig godt. Som all annen mat her, digget jeg denne også! Etter middag spilte vi bare litt spill og hadde det koselig, før vi dro hjem.
På torsdag sto vi opp tidlig, klokken fem, for å dra til flyplassen. Vi tok fly til Las Vegas, og en og en halv time senere landet vi i den enorme byen Las Vegas.
Ja, Vegas var egentlig akkurat som jeg forventet, super stor, og alt var utrolig stort og hva skal man si oppblåst. Har aldri sett så mye gambling maskiner osv før, det var ekstremt. Det første vi så når vi kom på flyplassen var gamlingmaskiner, og det siste vi så før vi dro var gambling maskiner.
Det var utrolig mye morsomt å se der, skulle bare ønske jeg var 21 år så jeg kunne dra på alle Casinoene osv også. Men på torsdag var vi i M&M world. Det var en fire etasjers M&M butikk, med absolutt alt du kan tenke deg til salgs. Inne der var vi på M&M kino, det var litt morsomt. For det var 3D, så vi måtte bruke sånne dustete briller. Etterpå vandret vi bare litt rundt på de forskjellige hotellene og rundt i Las Vegas by. Mangler ikke på ting å se på i hvert fall. Senere på kvelden skulle vi på et middags show som kalles Tournaments of Kings. Alle ble satt på en slags tribune, og det skulle forstille middelalderen. Forskjellige land var representert, for forskjellige konger skulle kjempe mot hverandre. Så tribunen var delt opp i syv forskjellige deler, og vi satt i Norge delen. Var kult at de hadde Norge der egentlig, overraskende. Så ja, da satt vi der, spiste med hendene, for vi fikk ikke utdelt kniv og gaffel. Var vel en del av den middelaldrene følelsen. Så så vi på hvordan de forskjellige kongene kjempet med sverd og rustning. Norge var forresten ganske så dårlig, vant bare kampen en gang, så ikke mye å skryte av.
Endte med at Frankrike gikk av med seieren. Men det var i hvert fall en utrolig morsom opplevelse. Og hvis dere ikke skjønner hva jeg mener med dette, så klandrer jeg dere ikke. For er kanskje vanskelig å forstille seg uten å ha vært der.
På fredag gikk vi også bare litt rundt på forskjellige hoteller og i byen. Er morsomt hvordan hotellene er der. Vi bodde på et hotell som heter New York New York, og når man er inni det, eller rett utenfor, ser det akkurat ut som man er i New York. Sånn er det med alle hotellene, de forstiller noe. Luxor Palace (Egypt), Cæsars Palace, The Castle osv. Er utrolig kult.
Senere på kvelden dro vi på Hard Rock kafe og spiste middag, så kjørte vi limo fra Hard Rock til et magi show vi skulle på.
Var gøy å kjøre i limo, hehe..
Showet vi var på var helt utrolig, var to tryllekunstnere, og jeg skjønner ikke at det går ann jeg. De hadde utrolig bra trisk, lurte i hvert fall meg!
Lørdag vandret vi også bare rundt og nøt de siste timene i Las Vegas, så klokken syv på kvelden dro vi til flyplassen og tok flyet hjem til Denver.

Las Vegas var dødskult, men deilig var det å komme hjem også.
Hjem kjære hjem<3

No comments: